„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

KKL II-os lygos reitingas (III)2023 lapkričio 20 d., Pirmadienis, 18:36 val.; peržiūros: 738

NaujienaKomentarai

Trečiają savaitę reitingo viršuje išlieka MB TR Project (4-0), kol Akademija VDU-ŽŪA ir Arko, pirmą kartą pasirodė reitinge. Atrodo dar tik prasidėjo sezonas, tačiau jau sužaista maždaug ketvirtadalis reguliariojo sezono rungtynių. Dauguma komandų sužaidusios po 3-4 mačus, tačiau keturios komandos į aikštelę išbėgo vos po sykį.

PLIUS-MINUS SAVAITĖS ŽAIDĖJAI
L.GRĖBLIŪNAS +39 (SKR)
M.SIMANAVIČIUS -41 (LIM)

1. MB TR PROJECT (4-0)
Turbūt niekas negalėjo pagalvoti, kad MB TR Project startuos keturiomis pergalėmis iš eilės ir įsitaisys reitingo viršūnėje. Praėjusios savaitės pergalė prieš “ICE” (81:78) tik dar labiau turėjo įtikinti abejojančių gretas, o svarbiame mače geras rungtynes sužaidė Bagurskas (23 PTS) pataikęs 5 tritaškius iš 7.

2. SKROBLŲ ALĖJA (3-0)
Skroblai fiksuoja net geresnius rodiklius nei MBTR, tačiau žaidė rungtynėmis mažiau. 104,9 taško puolimo reitingas vienas geriausių lygoje, o praėjusią savaitę, Skroblų jėgą galėjo pajusti limuzinų vairuotojai. Lukas Grėbliūnas (27 PTS) įskraidino 5 tritaškius, pusę visos komandos pataikytų tolimų metimų.

3. ROMEGAS (2-0)
Dar nepralaimėjo, tačiau ir žaidė vos du sykius. Praėjusią savaitę buvo kiek sunkiau nei sezono starte, tačiau ir čia iškovota pergalė 20 taškų skirtumu. Sezono startas gali nuteikti optimistiškai, pasiekti kažką daugiau nei II lygos II diviziono bronza.

4. PIKENPOKAS (3-1)
Mirtininkų grupėje labiausiai nesiseka “Ice”. Kol kas juos muša visos rimtesnės komandos, ne išimtis ir Pikenpokas, kuris pergalę pasiekė net 25 taškų skirtumu. Venckus kaip ir tikėtasi veda komandą pirmyn ir yra 11 naudingiausias lygos krepšininkas (21,5 EFF).

5. KAUTECH-2 (1-0)
Šią savaitę nežaidė.

6. ARKO (1-0)
Praėjusio sezono finalo ketverto dalyviai, sensacijų nepateikė, tačiau turėjo paplušėti su rajoniniais. Klaidas Pilkis (35 EFF), pirmajame mače buvo puolimo smaigalyje, tiesa Gadliauskas nebuvo labai aktyvus (6 EFF), o Balčiūnas (2/14 FG) apskritai buvo smarkiai apribotas Rajono gynybos.

7. UNO (1-0)
Šią savaitę nežaidė.

8. KAUNO RAMI (2-1)
Šią savaitę nežaidė.

9. GZP-2 (2-1)
Prieš ko gero silpniausią grupės komandą GZP-2 daug vargo neturėjo, tačiau jau antrose rungtynėse barsto pranašumą ketvirtajame kėlinyje. Likus žaisti 6 minutes, GZP pirmavo 35 taškais, tačiau rungtynes antras komandos penketas pabaigė atkarpa (4:17).

10. AKADEMIJA VDU-ŽŪA (2-1)
C pogrupyje tikra “makalynė”. Keturios komandos fiksuoja rezultatą (2-1), Gemavila (2-2) po dviejų pralaimėjimų šią savaitę apskritai iškrito iš reitingo, o “Lympo” (1-2) visai čia pat su viena pergale mažiau. Tik vienintelis “Kautech-2” dar nepralaimėjo, bet žaidė vos vienerias rungtynes. Akademikai patiesę Lympo, save įtraukė į pokalbį dėl grupės nugalėtojo vardo, bet situacija grupėje labai suvelta ir kiekvienas mačas čia yra labai svarbus.

© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu