„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

KKL Įmonių lygos (IV savaitės) reitingas 2022 lapkričio 29 d., Antradienis, 14:01 val.; peržiūros: 476

NaujienaKomentarai

1. FREDA (4-0)
Dvi Fredos pergalės, pavertė šią komandą turinčią daugiausiai laimėjimų Įmonių lygoje. Sutriuškinta Marex Boat, ir įrašytas pirmasis pralaimėjimas Kelių priežiūrai, leidžia užkopti į pirmą reitingo vietą.

2. REMZA (3-0)
Vos dvi komandos išliko nepralaimėjusios, viena iš jų yra Remza, kuri sulaukusi Pupinio pagalbos (27 EFF) išnešė Lemorą (113:77). Šios komandos potencialas milžiniškas ir tai yra viena iš favoričių keliauti į Final4.

3. KELIŲ PRIEŽIŪRA (3-1)
Nuostabi Kelių priežiūros serija baigėsi su lyg maču prieš Fredą, tačiau sąlyginai silpnesnė Kelių priežiūrą šansų turėjo ir ten. Iš šios komandos kovingumo neatimsi, o mače prieš Fredą, jaunystę prisiminė G.Prabulis (29 PTS).

4. PLASTENA (3-1)
Plastena kiek susvyravo mače su Promatecha, kurį laimėjo vos 4 taškais, tačiau Tomo Vitkevičiaus ir Pauliaus Vilko 20+ pasirodymai, leido pasiekti pergalę. Plastenos artimiausiu metu laukia Marex Boat išbandymas, todėl tikėtina, kad pergalių serija gali tęstis.

5. STEEL SERVICE (3-1)
Dar vieną pergalę pasiekė STEEL SERVICE kolektyvas, kuris vedamas kone karjeros mačą sužaidusio Bliuvo (19 PTS 18 REB), nušlavė Vilmistą. Kitą savaitę STEEL SERVICE lauks Rhino, kas bus dar viena gera proga pasigerinti situaciją turnyrinėje lentelėje.

6. DONELAIČIO (3-1)
Savo pergales renka ir Donelaičio kolektyvas. Juliaus Kalniečio 38 naudingumo balai, Justino Pociaus 12 rezultatyvių perdavimų ir 7 perimti kamuoliai, buvo tai, kas smarkiai prisidėjo prie Rimo – Patikimos linijos sutriuškinimo. Donelaičio vis dar laukia R.Ūzo prisijungimo, tačiau ir be jo, komanda atrodo solidžiai.

7. SDG (2-1)
Vėl apie save priminė SDG ekipa. Nugalėjusi ne pačios geriausios sudėties Coca-Cola, SDG išėjo į teigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą. Andrius Olberkis ir jo 23 taškai buvo geriausias pasirodymas komandoje.

8. OMEGA (2-2)
Po dviejų iš eilės pralaimėjimų prie grupės lyderių priskiriamoms komandoms, sekė dvi pergalės, kurių viena prieš visada pavojingą Hidraulinių sistemų kolektyvą. Omegos jaunimas apibėgo veteranus ir buvo tai ko trūko pačioms Hidraulinėms sistemoms, kurių branduolys nesikeičia jau eilę metų.

9. MANVESTA (2-2)
Lygos debiutantai neatrodo, visiškai pasimetę ir sugeba iškovoti vieną kitą laimėjimą. Dviem taškais nugalėta, kažkada labai pajėgi TransUnion ekipa ir tai turėtų suteikti daugiau pasitikėjimo Manvestos krepšininkams.

10. COCA COLA (2-2)
Kaip ir ankstesniais sezonais Coca-Cola mėgsta pabarstyti svarbius taškus. Nors komandos potencialas yra nemenkas, tačiau be kelių svarbių žaidėjų, Coca-cola krenta iki ryškaus vidutinioko lygio.

© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu